Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERCHP ADAY ADAYI SONGÜL VARKİ YILDIRIM'A ESNAFTAN YOĞUN İLGİ   
CHP ADAY ADAYI SONGÜL VARKİ YILDIRIM'A ESNAFTAN YOĞUN İLGİ

          Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Milletvekili Aday Adayı Av. Songül Varki Yıldırım Besni İlçesinde esnaf ziyaretinde buldu. Cumhuriyet Halk Partisinin 7 Mart'ta yapılacak milletvekili ön seçimi yaklaştıkça milletvekili aday adayları da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

          Besni ilçesine giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı Av. Songül Varki Yıldırım, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

          Ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili aday adayı Yıldırım, parti içi ön seçim de destek istedi ve yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.

 

          Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Songül Varki Yıldırım, esnaftan büyük beğeni ve takdir topladı. Adıyaman'ın Besni İlçesinde esnafları ziyaret eden Yıldırım, hem 7 Haziran seçimleri için CHP’ye şimdiden oy istedi, hem broşür dağıttı hem de projelerini esnafa anlattı. Ziyaretler esnasında esnaftan yoğun ilgi gören Yıldırım, Adıyaman'da milletvekili olması halinde gerek esnafın gerekse vatandaşın tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini, ve tüm halkı kucaklayacağını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 06 Mart 2015 09:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri