Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERABDURRAHMAN TUTDERE, HALKIN İÇİNDE   
ABDURRAHMAN TUTDERE, HALKIN İÇİNDE

        CHP aday adaylarından Av. Abdurrahman Tutdere, seçim çalışması kapsamında köy ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 7 Mart Cumartesi günü yapılacak olan önseçim öncesi köy ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren aday adaylarından bir tanesi olan Av. Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Demirciler Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Tutdere, özellikle tütün satıcılarının dertlerini tek tek dinleyerek not aldı.

 

Tütünün, Adıyaman’ın kanayan yarası olduğunu söyleyen Av. Tutdere, kendisinin halen Tütün Platformu sözcüsü olduğunu ve Adıyaman’daki tütün üreticilerinin ve satıcılarının sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek, “Adıyaman’da tütün sorununun çözülmesi demek, ekonominin, sanayinin ve sosyal yaşamın gelişmesi demektir. Bunun için bu konunun üzerinde özellikle hassasiyet gösteriyoruz” diye konuştu.

 

Seçim çalışmalarında herkese el uzatacaklarını da sözlerine ekleyen Av. Abdurrahman Tutdere, “Seçim çalışmaları kapsamında üyelerimizle birebir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyoruz. Halkın iktidarını kurmak için gitmedik köy, sıkmadık el bırakmayana kadar çalışacağız. Birlikte başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.




Gönderen Editör, Cuma, 06 Mart 2015 08:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri