Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI   
SAMSAT'TA ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı.

 

          20 delegenin oy kullandığı seçimlerde, Bülent Fırat 10, Hayrettin Kuştepe 6, Mahmut Ayhan 3 ve Müslüm Ertan 1 oy aldılar. Bu sonuca göre üç yıl süre ile Samsat Ziraat Odası Başkanlığına Bülent Fırat seçilmiş oldu.

 

          Başkanlığa seçilen Fırat yaptığı açıklamada, Samsatlı çiftçilerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, bu çiftçilerin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak ve çiftçilikle iştigal edenlerin meslekî hak ve menfaatlerini korumak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

 

          Fırat, "Görev yapacağım süre içerisinde adil, demokratik ve şeffaf olacağım. Çiftçi kardeşlerimle birlikte ortak akıl yolu ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Çiftçilerimizin haklarını en iyi bir şekilde koruyacak, seslerini ilgili kurum ve kuruluşlara duyuracağım. Çiftçilerimizin daha iyi bir kazanç elde edebilmeleri için proje ve çalışmalar yürüteceğiz. Bize güvenenlerin güvenlerini boşa çıkarmamak için bütün gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bize desteklerini sunan ve seçimlere katılan bütün delegelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 02 Mart 2015 14:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri