Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÇOCUK HAKLARI KONUŞULDU…   
SAMSAT'TA ÇOCUK HAKLARI KONUŞULDU…

         Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Çocuk Koruma Kanunu (ÇKK) gereğince, koruyucu ve destekleyici uygulamaların konuşulması amacıyla toplantı düzenlendi.

 

          Samsat Kaymakamı Kürşad Atak başkanlığında yapılan toplantıya Samsat İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Kahta Sosyal Hizmetler Rehber Öğretmeni Osman İde ve diğer ilgililer katıldı.

 

           Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilçemizde çocuk haklarını ihlal eden olmadığını, buna rağmen bütün tedbirlerin alınarak olası ihlallerde yapılması gereken hususların konuşulduğunu, esenliğin güvence altına alınması için bütün tedbirlerin alındığını belirtti.

 

           Kaymakam Atak, "Korunma ihtiyacı olan çocuklar hakkında alınacak tedbirler ve suça sürüklenen çocuklar için yapılabilecek hususlar gözden geçirildi. Bedensel, zihinsel, ahlaki, sosyal ve duygusal gelişimi ile kişisel güvenliği tehlikede olan, ihmal veya istismar edilen çocukların olması durumunda uygulanacak yol ve alınacak tedbirler görüşüldü. Bunlarla birlikte danışmanlık, eğitim, bakım, sağlık ve barınma gibi hususların uygulanması konularında fikir alış verişinde bulunuldu. Adliye bulunmayan ilçemizde İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu konu hakkında titiz davranmaları hususu görüşüldü. Bu konudaki Koordinasyon Kurulumuz periyodik olarak toplanacak ve alınması gereken önlemleri görüşecektir." dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Şubat 2015 11:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri