Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖNER; “AK PARTİ TÜRKİYE’DE BİR ÇIĞIR AÇMIŞTIR”   
ÖNER; “AK PARTİ TÜRKİYE’DE BİR ÇIĞIR AÇMIŞTIR”

AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Kemal Öner, AK Parti merkez ilçe teşkilatına bir sunum yaparak, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Adıyaman’da 25 yıldan bu yana gazetecilik kulvarında başarılı haberlere imza atan AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Kemal Öner, AK Parti’li siyasilere neden AK Parti’den siyasete başladığını açıkladı.

 

Adıyaman’da 25 yıldan bu yana gazetecilik mesleğiyle yaşamını sürdüğünü söyleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Kemal Öner,  AK Parti merkez ilçe teşkilatına şu ifadeleri kullanarak seslendi; “Şimdiye kadar gazeteciydim. Geçen günlere kadar gazetecilik rozetim vardı. Bu rozetimi çıkararak, AK Parti rozetini taktım. Bende bu kutsal yolda yola çıktım. “Adıyaman’a hizmet etmek için bende varım” dedim. Gazetecilik mesleğinde 25 yıllık tecrübem var. Nerede bir taş sökülmüş, taş koyulmuş, AK Parti’nin ne kadar hizmeti var. Bunları çok iyi biliyorum. Bende bu konuları bildiğim için Adıyaman’ı daha güzel yere getirmek için “bende varım” dedim. Allahın izniyle bu kutsal yolda herkesin desteğini bekliyorum. Tecrübelerimle Adıyaman’ı bir yere getireceğime inanıyorum.25 yıldan bu yana elimde çanta ile Adıyaman sokaklarında gazetecilik mesleğini icra ettim. Adıyaman’a bir hizmet yapabilmek için ilimize daha çok hizmet gelebilmesi için gerek milletvekillerimiz ve gerekse bakanlarımıza çok sert sorularda sormuşumdur. Bu yaptıklarım hep ilimize bir şey yapılması içindi. AK Parti Türkiye’de bir çığır açmıştır. Adıyaman’a yapılan hizmetlerde eksik olduğunu düşünerek, daha iyisini yapmak için yola çıktım. Tüm hemşerilerimizin duasını bekliyorum” diye konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 25 Şubat 2015 07:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri