Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERCHP ADAY ADAYI YILDIRIM, TUT’U ZİYARET ETTİ   
CHP ADAY ADAYI YILDIRIM, TUT’U ZİYARET ETTİ

           CHP’nin bayan aday adaylarından olan Av. Songül Varki Yıldrım, Tut ilçesinde temaslarda bulundu.

 

7 Mart’ta gerçekleştirilecek olan ön seçim öncesi seçim çalışmalarını sürdüren CHP aday adayı Av. Songül Varki Yıldırım, Tut ilçesinde temaslarda bulundu.

 

İlk olarak Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı ziyaret eden Yıldırım, Avcı ile ilçenin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Avcı’dan destek de isteyen Yıldırım, Tut’un gelişmesi için elinden geleni yapacağı sözü verdi.

 

Belediye ziyaretinden sonra Tut merkezde CHP İlçe Başkanı Müjdat Sarıkuş’u da ziyaret eden Songül Varki Yıldırım, teşkilatın desteğini istedikten sonra ilçe de bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Tut temaslarından sonra Harmanlı Beldesine geçerek burada Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci’yi ziyaret eden Varki Yıldırım, Kalemkaş Mahallesi sakinleri ile sohbet etti ve günü son programında, Tut merkeze bağlı Yaylımlı Köyü ile Meryemuşağı Köyü ziyaret ederek, köylülerden destek istedi.

 

Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Songül Varki Yıldırım, “Doğduğumuz ve büyüdüğümüz toprak olan Adıyaman’ımıza ve ilçelerine gelmeyen yatırımları getirmek için bu yola çıktık. Şimdiye kadar gelmeyen hizmetler ancak CHP iktidarı ile gelir. 7 Mart’ta gerçekleştirilecek olan ön seçimde partililerimizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 25 Şubat 2015 06:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri