Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİNİKLERİN ÇEVRE DUYARLILIĞI HAYRAN BIRAKTI   
MİNİKLERİN ÇEVRE DUYARLILIĞI HAYRAN BIRAKTI

          Adıyaman'da anaokulu öğrencilerinin çevre duyarlılığı, büyüklere ders niteliğinde oldu. Adıyaman Latife Hanım Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Mine Yıldırmaz'ın öncülüğünde bir kampanya başlatarak çevre duyarlılıkları sergilediler.

 

          Minik öğrencilerin başlattıkları kampanya neticesinde, 130 kilogram atık yağ, kullanılmış pil ve plastik ürünleri toplayarak geri dönüşüm için okul idaresine teslim ettiler.

 

          Okul Müdürü Nilgün Alagöz, bu kampanya ile çocuklarda çevre bilinci oluşturmaya çalıştıklarını, doğanın bozulmamasına katkı sunmaya çalıştıklarını ve aynı zamanda büyüklerin dikkatlerini bu konuya çekmek istediklerini ifada etti.

 

          Alagöz, “Öğrencilerimize öncelikle katı atık, yağ, plastik, pil gibi doğada uzun zaman yok olmayan ürünlerin atılmaması, çevrenin temiz tutulmasını öğretiyoruz. Bununla birlikte kirletenleri uygun bir dille uyarmaları, son aşama olarak ta gerekirse başkasının kirlettiği ortamı temizleyerek örnek olmayı öğretiyoruz. Doğaya ve Çevreye karşı duyarlı bireyler yetiştirmek hepimizin görevidir. Bu kampanyayı yürüten öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 23 Şubat 2015 13:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri