Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAZOĞLU; HALKININ FAYDASINA OLACAK HER İŞ İÇİN SON GÜCÜM İLE ÇALIŞACAĞIM”   
BAZOĞLU; HALKININ FAYDASINA OLACAK HER İŞ İÇİN SON GÜCÜM İLE ÇALIŞACAĞIM”

          AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Nursel Bazoğlu Öztekin;“Adıyaman Halkının Faydasına Olacak Her İş İçin Son Gücüm İle Çalışacağım”

 

          AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Nursel Bazoğlu Öztekin, AK Parti Genişletilmiş Divan toplantısında konuştu.

 

          AK Parti Genişletilmiş Divan toplantısında partililere konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Nursel Bazoğlu Öztekin, AK Parti iktidarlarında Türkiye’nin her bakımda bir yükseliş içinde olduğunu belirterek, bu başarıyı halkın ve AK Partinin birlik ve beraberlik çalışmasına bağladı.

 

          Türkiye’de genelindeki AK Parti’nin getirmiş olduğu bu yenileşme ve gelişmenin illerin yereline de yansıdığını belirten aday adayı Öztekin, Adıyaman’ın da bu gelişimde daha çok pay alacağını söyledi. Öztekin divan toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “AK Parti Türkiye’nin partisidir. Sadece Türkiye’nin değil artık dünyanın partisidir. 2002 yılında tek başına iktidara geldiği günden bu yana Türkiye’nin, sağlık, eğitim, kültür, sanat, spor, sanayi, ekonomisi vb.. aklınıza gelebilecek her türlü gelişimi, dönüşümü AK Parti iktidarları yapmıştır. Dünya ekonomik krizdeyken bile Türkiye’nin büyümesi durmadı. Bu göz kamaştırıcı tablo tüm dünyaya örnek oldu. Dünya ülkeleri AK Parti iktidarlarının bu gelişim ve dönüşümü nasıl gerçekleştirdiklerini öğrenmek için AK Parti’den bilgi istiyorlar. Adıyaman yereline de baktığımızda, sağlık, eğitim, ulaşım, adalet, sanayi çok ciddi gelişim gösterdi ve göstermeye devam edecektir. Bu bir parti işi değildir, bu bir devadır, bu bir sevdadır. Bu davanın, bu sevdanın adı, büyük, güçlü Yeni Türkiye’dir, büyük, güçlü Yeni Adıyaman’dır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülük ettiği bu büyük değişim ve dönüşüm bayrağını şimdi aynı kararlılık ile başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu devralmış ve her AK Partili gibi gururla ve başarıyla taşımaktadır. Ben de bu millete adanmış yolda bir katkım olması amacıyla aday adayı oldum. Halkımın ve vatandaşlarımın faydasına olacak her iş için son gücüm ile çalışacağım. Bu vesile ile il genişletilmiş divan toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 20 Şubat 2015 11:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri