Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTABAK; “BU SEÇİMİ DE ‘BİZ’ KAZANACAĞIZ”   
TABAK; “BU SEÇİMİ DE ‘BİZ’ KAZANACAĞIZ”

CHP’nin önemli isimlerinden olan Adıyaman eski milletvekillerinden Dr. Kemal Tabak’ın oğlu Dr. Selçuk Tabak, “Kendi evimiz olan partimizde sonuna kadar var olacağız” diyerek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

 

CHP’nin önemli isimleri arasında yer alan ve 4., 5. ve 9. dönem Adıyaman milletvekilliği ile 4. dönem TBMM Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı yapan Dr. Kemal Tabak’ın oğlu Adıyaman Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Selçuk Tabak, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için CHP’den aday adaylığını açıkladı.

 

CHP’nin yeniden kurulmasında aktif rol oynayan dört isimden birisi olan babası merhum Dr. Kemal Tabak’ın bıraktığı yoldan devam etmek için Adıyaman Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki görevinden istifa eden Yrd. Doç. Dr. Selçuk Tabak, yıllardır büyük bir heyecan ve memnuniyetle hizmet verdiği Adıyamanlılara daha iyi hizmetler verebilmek için bu göreve talip olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden kurulmasında aktif rol alan babamın ve ailemin mirasını tekrar canlandırmak ve büyütmek amacıyla bu göreve talip oldum. Hiçbir zaman aile olarak ara vermediğimiz siyaset platformunda dün nasıl varsak bugün de öyle varız. Kendimizi ailenin bir temel taşı gördüğümüz CHP’den siyaset yapmanın hazzını iliklerime kadar yaşıyorum. Bu görev benim için tüm kutsallığı da beraberinde taşıyor. Çünkü, hem yıllardır hasta-doktor ilişkisi ile hizmet verdiğim memleketime, hem de kuruluşunda ailecek var olduğumuz partime bir şeyler katabilmenin yolu buradan geçiyor. Bu sebepten dolayı önce partimizin var olmasındaki tek güç olan partili hemşerilerimden, daha sonra da partimizin büyüklerinden görev bekliyorum. İnanıyorum ki yapılacak olan seçimden galip çıkarak, bu halkımıza hizmet etme şerefine sahip olacağım” diye konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 Şubat 2015 09:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri