Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE NÖBET DEĞİŞİMİ   
SAMSAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

           Adıyaman'ın Samsat ilçesinde boş bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Abdullah Akın getirildi.

 

          Samsat Merkez Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan Abdullah Akın'ın, Remzi Eleştir'in Şanlıurfa'ya atanmasından sonra boş kalan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Ali Dağ tarafından vekaleten yürütülen Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yine vekaleten atandığı bildirildi.

 

          Görevine başlayan Akın yaptığı açıklamada, Samsat ilçesinde son on altı yıldır çeşitli kademelerde görev yaptığını ve ilçenin eğitim kalitesinin yükselmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalıştığını belirterek, bundan sonra da ekip ruhuyla çalışarak, üretken bir yapı ile daha iyi bir noktaya gelmek için çalışacaklarını belirtti.

 

          Akın, "Ben ilk ve orta öğrenimimi Samsat'ta tamamlamış ve uzun bir süredir bu ilçede görev yapan bir eğitimci olarak, gerek ilçe merkezinde, gerekse de köylerindeki eğitim durumunu çok iyi bilen biriyim. Bu avantajı iyi kullanarak, bütün idareci ve eğitimci arkadaşlarımla birlikte ilçenin eğitim kalitesinin yükselmesi için çaba sarf edeceğiz. Bu yaparken de adil, şeffaf ve ilkeli davranarak, kendimize yakışır bir duruş sergileyeceğiz. Böylece bu nöbeti gönül rahatlığıyla tamamlayarak, bizden sonra geleceklere bayrağı devredeceğiz." dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 10 Şubat 2015 14:01, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri