Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMÜFTÜLER SAMSAT'TA BULUŞTU…   
MÜFTÜLER SAMSAT'TA BULUŞTU…

          Adıyaman İl Müftüsü ile Adıyaman ilçelerinde görev yapan müftüler Samsat ilçesinde buluştu. Her ay düzenli olarak toplanan Adıyaman’da görev yapan müftüler Şubat ayı toplantılarını Samsat ilçesinde, ilçe Müftülüğü makam odasında gerçekleştirdiler.

 

          Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Süleyman Sırrı Batuge ve ilçe müftüleri katıldılar.

 

          Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, her ay rutin olarak yapılan toplantının Samsat ilçesinde yapıldığını, bu toplantıda, din hizmetlerinin değerlendirildiğini ve bir çok konuda fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti.

 

          Müftü Öztürkçü, "Her ay bir ilçemizde toplanarak irşat hizmetlerimizi sürdürmekte ve ayrıca idari işlerimizi istişare etmekteyiz. Bu ayda Samsat ilçemizde bir araya geldik rutin çalışmalarımızın dışında Sahabe Safvan b. Muattal kabrinde her yıl geleneksel olarak yapılan kutlu doğum etkinlikleri ile bu alanda yürütülen proje konusunda fikir alış verişinde bulunduk" dedi.

 

          Samsat İlçe Müftüsü Osman Gülbe ise, kendisinin Samsat ilçesinde yakın bir zamanda göreve başladığını, bu ilçeye zevkle hizmet ettiğini belirterek, il ve ilçe müftülerini Samsat ilçesinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 10 Şubat 2015 12:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri