Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİ YENİ ÇOP KONTEYNERLERİ DAĞITACAK   
SAMSAT BELEDİYESİ YENİ ÇOP KONTEYNERLERİ DAĞITACAK

           Adıyaman'ın Samsat ilçe Belediyesi, mahallelerde bulunan ağzı açık çöp bidonlarını kaldırarak, bunların yerine galvanizli modern kapaklı çöp konteynerleri ile dış mekan çöp kutusu bırakacak

          Bu çöp konteynerleri ile dış mekan çöp kutularının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapılan proje doğrultusunda alındığı ve önce çarşı merkezi ile okul ve resmi kurumların inlerine bırakılacağı bildirildi.

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, şehir merkezindeki mahalleler başta olmak üzere tüm çöp bidonlarını kaldırarak yerine modern çöp konteynerlerini bırakacaklarını, böylece ilçede daha temiz  ve göze hitap eden bir uygulama başlatmış olduklarını ifade etti.

          Çevrenin kirletilmemesinin, temizlenmesinden daha önemli olduğunu söyleyen Başkan Fırat, "Yapılan her hizmetin bir bedeli vardır. Bu bedelin de milli servet olduğunu unutmamamız gerekir. Bunun için vatandaşlarımızdan, yeni konteynerlere sahip çıkmasını, yerlerini değiştirmemesini, içinde ateş yakmamasını ve katı atıklarını belirtilen saatlerde attıktan sonra da kutuların kapaklarını kapatmasını istiyoruz" diye konuştu.

          Şubat ve mart aylarında da çöp konteynerlerin dağıtımına başlayacağını ifade eden Fırat, 150 çöp konteyneri dağıtarak, daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir Samsat için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 09 Şubat 2015 08:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri