Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA POLİS BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI ANCAK BİR GÜN ÖNCESİNDE ADIYAMAN'DA TOPRAĞA VERİLEN ŞEHİT ASKERLER İÇİNDE HÜZÜN VARDI   
SAMSAT'TA POLİS BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI ANCAK BİR GÜN ÖNCESİNDE ADIYAMAN'DA TOPRAĞA VERİLEN ŞEHİT ASKERLER İÇİNDE HÜZÜN VARDI

             Türk Polis Teşkilatının 162. Kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Bayramı Samsat ilçesinde coşkuyla kutlandı. Tören İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Nadir Arıkan’ın Atatürk anıtına çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı.

            Kutlama törenine ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.  Başkomiser Nadir Arıkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak görevi başında şehit olan güvenlik güçlerine rahmet, hayatta olanlara ise şükran dileklerini ifade etti.

            Törende bayram dolayısıyla ilk ve ortaöğretim okulları öğrencileri arasında koşu, şiir, kompozisyon ve resim dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren örgencilere ödülleri verildi.

 

 

Buna göre Lise öğrencileri arasında kompozisyon dalında birinci olan Figen Tekcan, ikinci olan Aslı Toprak, şiir dalında birinci olan Nursel Tepe ve ikinci olan Hasan Polat’ın hediyelerini Kaymakam Mahmut Kaşıkçı verdi.

   

İlköğretim Okulları arası kompozisyon dalında birinci olan Zeynep Akın, ikinci olan Seher Taymaz ve üçüncü olan Sedef Ayhan’ın hediyelerini İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel verdi.

  

İlköğretim okulları arası şiir dalında birinci olan İrfan Ataş, ikinci olan Enes Polat ve üçüncü olan Rabia Orhan’ın hediyelerini Belediye Başkanı Vekili Mehmet Bilgin verdi.

  

İlköğretim okulları arası resim dalında birinci olan Enes Polat, ikinci olan Mehmet Yavaş ve üçüncü olan Bedirhan Ayhan’ın hediyelerini İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Nadir Arıkan verdi.

 

Lise öğrencileri arası koşu yarışmasında birinci olan Hasan Polat, ikinci olan Rıdvan Aslan ve üçüncü olan İsmail Bozaner’in hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş verdi.

 

Zehra Al “Türk Polisi” adlı şiiri, Aleyna Aran “Ben Polis Olacağım” isimli şiiri, Zeliha Al “Ben Kahraman Türk Polisiyim” isimli şiiri okudular.

  

            Törende bir konuşma yapan Samsat kaymakamı Mahmut Kaşıkçı “Adıyaman dün iki şehit verdi. Bu nedenle Polis Teşkilatımızın bu mutlu gününe buruk girdik. Savaş meydanlarında bizi yenemeyen güçlere kurtuluş savaşında ve peşinden Lozan’da kesin cevabımızı vermiştik; Tam bağımsızlık. İşte o gün Kahramanmaraş’a, Gaziantep’e, Çanakkale’ye giremeyenler yeni tezgahlar peşindeler ve böylece bizi bize kırdırmak istiyorlar. Olaya baktığımızda aynanın ön yüzünde görünmeseler de, arkasında onların olduğunu biliyoruz. İnanıyorum ki güvenlik güçlerimiz bunun üstesinden geleceklerdir. Adıyaman’daki şehit ailelerine yürekten başsağlığı diliyorum. Bu uğurda şehit olan bütün emniyet mensuplarına rahmet, kalanlara ise huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

            Program İlçe Emniyet Amirliğinde tebriklerin kabulü ve ikramla devam etti. Daha sonra Samsat Polisi sürücüleri yolda durdurarak veciz sözlerle uyarılarda bulunarak karanfil dağıttı. Ayrıca Samsat AA Muhabiri Fahrettin Çelik'i ziyaret eden polisler bir buket karanfil verekek Emniyet Teşkilatının tanıtımı ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.




Gönderen Editör, Salı, 10 Nisan 2007 12:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri