Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN UYANIK MEZRASI SUYA KAVUŞTU   
SAMSAT'IN UYANIK MEZRASI SUYA KAVUŞTU

          Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Doğanca Köyü Uyanık mezrası suya kavuştu.

 

          Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Ovacık Köyü ve Doğanca Köyü Uyanık Mezrasına içme suyu sağlamak amacıyla sondaj vurulması işinin tamamlandığı, Ovacık köyünde vurulan iki kuyuda yeterli su bulunamadığı, buna karşılık Doğanca Köyü Uyanık Mezrasında yeterli su bulunduğu bildirildi.

 

          65 metrede bulunan ve yapılan deneme çalışmalarında saatte 3,5 ton su sağlanan kuyunun köye fazlasıyla yeteceği belirtildi.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, iki köyde yapılan sondaj çalışmasında bir noktada sağlıklı içme suyu kaynağına rastladıklarını, iki noktada yapılan sondaj çalışmasının ise yeterli su bulunmadığı için iptal edildiğini belirtti.

 

          Kaymakam Atak, "Su, yaşamsal bir ihtiyaçtır. Sayın Valimizin direktifleri ile iki köyümüzde sondaj vurduk. Uyanık mezramızda yeterli seviyede su bulundu. Bunun için mutlu olduk. Köyümüze hayırlı uğurlu olsun. Ovacık köyümüzde de su çıksaydı sevincimiz katlanacaktı ama olmadı. Köylerimizin içme suyu problemlerini çözmek için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  




Gönderen Editör, Çarşamba, 10 Aralık 2014 11:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri