Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI   
SAMSAT KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI

           Adıyaman'ın Samsat ilçesine atanan Kaymakam Kürşad Atak Samsat ilçesinde göreve başladı.

 

          03/09/2014 tarih ve 2014/1032 sayılı Müşterek Kararname ile Samsat ilçesine atanan Kaymakam Kürşad Atak ilçeye gelerek 22.09.2014 tarihinde görevine başladı.

 

          Yetkililerin ve vatandaşların tebrik ziyaretlerini kabul eden Kaymakam Atak, makam odasında kamu çalışanlarını da kabul ederek bir süre görüştü.

 

          Kaymakam Atak, kamudaki varlık nedenlerinin vatandaşların huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmek olduğunu ifade ederek, vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı içerisinde olacaklarını ifade etti.

 

          Atak, "İlçemizin her yönden kalkınmasını temin etmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Gerek sosyal olarak, gerekse de ekonomik olarak vatandaşlarımızın güçlenmesini temin edecek projeler üreterek el birliği ile hizmet edeceğiz. Eğitim, sağlık, tarım ve güvenlik gibi konular önceliğimiz olacak ve bu anlamda bütün imkanlarımızı kullanacak, azim ve kararlılıkla yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Samsat ilçesinde sıcak bir ortam ile karşılaştım. İlçemizin genel anlamda ciddi problemleri bulunmamakla birlikte daha güzel yarınlar adına yapılacak çok işimiz olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 02 Ekim 2014 09:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri