Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI İÇİN GÖRKEMLİ BİR VEDA GECESİ TERTİPLENDİ   
SAMSAT KAYMAKAMI İÇİN GÖRKEMLİ BİR VEDA GECESİ TERTİPLENDİ

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinden Mardin ili Derik ilçesine atanan Kaymakam İsmail Sündük için bir veda gecesi tertiplendi.

 

          3 Eylül 2014 tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Mardin ili Derik ilçesine atanan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük için geniş katılımlı ve görkemli bir veda gecesi düzenlendi.

 

          Yemekli ve canlı müzikli geceye Adıyaman Vali Yardımcıları Levent Öztin ve Yunus Emre Altıner, Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Adıyaman, Kahta ve Samsat ilçesinde görev yapan bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, Samsat ilçesinde görev yapan köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

          Kaymakam Sündük'e Eski Belediye ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, Eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kuştepe ve Samsat Sulama Birliği Başkanı Mustafa Fırat birer hediye takdiminde bulundular.

 

          Ayrıca, Samsat ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşları adına İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Korkmaz, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Orhan, Kuştepe Köyü Muhtarı Ş. Abdurrahman Kuştepe, Samsat köy ve mahalle muhtarları adına Örentaş Mahallesi Muhtarı Halit Yelboğa, merkezi Adıyaman'da bulunan Samsatlılar Derneği Başkanı Fahrettin Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Samsat Engelliler Derneği Başkanı Ziya Eşkara, TEMA Vakfı adına Başkan Yardımcısı Mehmet Aktaş, merkezi Adıyaman'da bulunan Yarımbağlılar Derneği Başkanı Hacı Tepe ile ilçedeki esnaflar adına Nevzat Atabak birer plaket sundular.

 

          İki yıl boyunca Kaymakam İsmail Sündük döneminde yürütülen proje ve çalışmalar slayt eşliğinde okundu ve ses sanatçısı Mehmet Aslan zaman zaman duygulandıran, bazen de coşturan türküleri ile geceye renk kattı.

 

          Oldukça duygulanan Kaymakam İsmail Sündük yaptığı teşekkür konuşmasında, bu kadar kalabalık bir kitlenin veda yemeğine iştirak etmiş olmasını bu güne kadar doğru yolda oldukları, adil, şeffaf, demokratik ve her bireye eşit mesafede bir yönetim anlayışı içerisinde olduklarının bir göstergesi olduğunu belirtti.

 

          Kaymakam Sündük, "İki yıl boyunca değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlerden aldığımız güç ve şevkle zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Devlet ve Kaymakamlık makamını en iyi bir şekilde temsil etme, devletin şefkatli elini her vatandaşımıza uzatma, Samsat ilçemizin ekonomik, sosyal, sportif ve kültürel alanlarında daha da ileriye götürme, eğitim, sağlık ve güvenlik konularında taviz vermeden çalışma gayreti içerisinde olduk. Tamamlanmamış iki hizmet olan sulama kanallarımıza tekrar su verilmesi ve sulu tarımın ilçede yaygınlaşması ile Sahabe camisinin tamamlanarak açılışlarında bulunmayı temenni ediyorum. Benim hakkım bütün Samsatlı kardeşlerime helaldir. Bütün Samsatlılardan da helallik diliyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 16 Eylül 2014 09:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri