Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇESİNDE YENİ POLİS LOJMANLARI YAPILIYOR   
SAMSAT İLÇESİNDE YENİ POLİS LOJMANLARI YAPILIYOR

Adıyaman ili Samsat ilçe Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesinde Emniyet Amirliği için 20 adet yeni lojman yaptırıldığını açıkladı.

          Kaymakam Sündük, bu iş için Samsat Kaymakamlığı, Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü arasında üçlü protokol imzalandığını ve bu protokolün Adıyaman Valisi tarafından uygun görülmesi ile birlikte Samsat ilçesinde Emniyet Amirliği için 20 adet yeni lojman yaptırıldığını açıkladı.

          Binaların yapımı için ayrılan alanda daha önce ağaçlandırma çalışması yapıldığını kaydeden Kaymakam Sündük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden getirilen ağaç nakil aracı ile bu alandaki ağaçların İmam Hatip Lisesi bahçesine nakledildiğini, ağaçların heba edilmediğini ve ihale sürecinin tamamlanarak yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldığını ifade etti.

          Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, "Samsat ilçesi eski emniyet hizmet binası ve lojmanlarının bulunduğu binanın deprem yönetmeliğine uygun olmaması nedeni ile yeni bina yapılması planlandı. Yapılan üçlü protokol gereğince Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale yapılarak işe başlandı. Söz konusu binanın 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Bina tek blok halinde ve zeminle birlikte 5 kat, 20 daire olarak projelendirilmiştir.  lojman yapımı ile birlikte çevre tanzimi, bekçi kulübesi, çocuk oyun parkı gibi tesislerde yapılacak. İlçemiz güzel bir binaya kavuşacak ve emniyet mensuplarımız korkusuzca ve kendini güvende hissederek bu lojmanlarda oturabileceklerdir. Sayın Valimiz, İl Özel İdaresi, emniyet mensupları ile emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Binanın ilçemize ve emniyet teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 08 Eylül 2014 12:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri