Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN YEDİ KÖY İÇİ YOLU KİLİTLİ PARKE TAŞI İLE DÖŞENDİ   
SAMSAT’IN YEDİ KÖY İÇİ YOLU KİLİTLİ PARKE TAŞI İLE DÖŞENDİ

          Adıyaman'ın Samsat ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, yedi köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşendi.

          Samsat ilçesinde daha önce yaptırılan dört köye ilaveten Gölpınar, Ovacık ve Akdamar köylerine de kilitli parke taşı döşendiği belirtildi.

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kanalizasyonu tamamlanan köylerde kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları başlattıklarını ve yedi köyde kilitli parke taşı döşendiğini belirtti.

          Kaymakam Sündük, “Parkelerin heba olmaması için öncelikle kanalizasyon çalışması tamamlanan köylerde parke döşemesi yapıyoruz. 16 köyümüzün yedisinde parke çalışmamızı tamamladık. Kaynak aktarıldıkça bütün köylerimize kilitli parke taşı döşeyerek, güzel ve temiz bir görünüme kazandırılmasını amaçlıyoruz. Bu şekilde umuyoruz ki, birkaç yıl içerisinde kanalizasyon ve parkesi yapılmayan köy kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın bu çalışmalarımızdan memnun kalmaları bizleri mutlu ediyor. Gerek kaynak temini ve gerekse de ihtiyaç duyulan her konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimiz, Özel İdare yetkilileri ve ilçemizde görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 28 Ağustos 2014 10:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri