Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMLIĞI 80 YAŞLIYI YEMEKTE BİR ARAYA GETİRDİ   
SAMSAT KAYMAKAMLIĞI 80 YAŞLIYI YEMEKTE BİR ARAYA GETİRDİ

         Samsat ilçesinde yaşlılar haftası dolayısıyla ilçe merkezinde ikamet eden seksen yaşlı verilen yemekte bir araya getirildi.

    

       80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel, İlçe Emniyet Amiri Nadir Arıkan, İlçe Müftüsü Abdülrakip Arslan ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy ile seksen kadar yaşlı vatandaş katıldı.

 

         Kaymakam Mahmut Kaşıkçı geçmişten deneyimi olan, geçmişle gelecek  kültürler arasında köprü vazifesi gören vatandaşlarımızdan istifade etmek istediklerini belirterek şunları söyledi; “Yaşlılar istifade edilmesi gereken insanlardır. Onların bize değil, bizim onlara ihtiyacımız var. Yaşlı insanların toplumla bütünleşmesi, sonraki nesillere yön vermeleri açısından önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

          Yaşlı vatandaşlar ise Samsat ilçesinde ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirildiğini ve aynı emsaldeki vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

 

          Yaşlı vatandaşlardan Ahmet Yardım bir oğlunun üniversitede, birinin lisede okuduğunu ve bir oğlunun ise askerde olduğunu belirterek kendisine yardım edilmesini talep etti. Şeyho Özbay isimli vatandaş ise ilçede gençlere iş olanakları oluşması için fabrika kurulmasını istedi.

 

         Kaymakam Kaşıkçı, Samsat şartlarında devletin iş yeri açmak gibi bir imkanı olmadığını belirtti. Öğrencilerinin eğitim konusuna da değinin Kaymakam Kaşıkçı ”öğrencilerin bireysel taleplerinin karşılanması yerine topluca yararlanılabilecek çalışmalar yürütüyoruz. Bu bağlamda üniversiteye hazırlık kursları açmakta ve imkanı olmayıp başarılı ve fakir vatandaşları dershanelere göndermekteyiz” dedi.

 

          Yaşlı vatandaşların yazılı ve sözlü sorunlarını dinleyen Kaymakam Kaşıkçı notlar alarak, bütün taleplerle yakından ilgileneceğini belirtti. İlçe Müftüsü Abdülrakip Arslan’ın devletin bekası ve milletin huzur ve mutluluğu için yaptığı dua ile program sona erdi.

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 25 Mart 2007 15:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri