Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA BİRLİK TOPLANTISI YAPILDI…   
SAMSAT'TA BİRLİK TOPLANTISI YAPILDI…

          Samsat ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2014 yılı birinci olağan meclis toplantısı yapıldı.

 

          Cumhuriyet Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Deniz ve Mustafa Orhan ile 16 köy muhtarı katıldı.

          Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, toplantı yeter sayısının olduğu tespit edildikten sonra gündem okunarak Birlik Başkanı İsmail Sündük tarafından açılış konuşması yapıldı.

          Kaymakam İsmail Sündük konuşmasında, yürütülen çalışma ve projeler konusunda meclise genel bilgiler sunarak KÖYDES, SODES, GAP, İKA, Okul yapımları ile diğer projeler hakkında bilgiler verdi.

          2013 yılına ait kesin hesap cetvelleri olan bütçe gelirleri kesin hesap cetvelleri, bütçe giderleri kesin hesap cetvelleri, fonksiyonel ve ekonomik sınıflandırma düzeyinde kesin hesap cetvelleri, bilanço ile Aralık 2013 ayı itibariyle mizan tablosu görüşülerek karara bağlandı.

          Birlik Meclis üyelerine söz verilerek fikir alış verişinde bulunulması ve Meclis üyelerine birer adet Samsat Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin işledikleri el işlemeli bakır saat hediye edilmesinden sonra toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 22 May 2014 06:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri