Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT TAPU MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİ İLE KAMU PERSONELİNE YEMEK VERDİ..   
SAMSAT TAPU MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİ İLE KAMU PERSONELİNE YEMEK VERDİ..

         Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Samsat Tapu Müdürü Sinan Yaman, hükümet konağında çalışan kamu personeline öğle yemeği verdi.

          Samsat Kaymakamlığı 80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe  Tapu ve Kadastro Müfettişi Osman Beraat Çetin, bazı kurum amirleri ile kamu çalışanları katıldı.

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Tapu Müdürü Sinan Yaman, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü olarak kuruluşundan bu yana başarılı çalışmalara imza atıldığını belirterek, 167. kuruluş yıl dönümü kutlamakla gurur duyduklarını ifade etti.

          Yaman açıklamasında, "Ülkemizin en eski kurumlarından biriyiz. Yurdumuza çok önemli hizmetler sunarken, en fazla gelir sağlayan kuruluşlar arasında da bulunuyoruz. Samsat ilçesinde de başarılı ve vatandaş odaklı hizmetler sunuyoruz. Vatandaşlarımızın kurumumuza olan güven ve memnuniyetleri bizleri mutlu etmektedir. Kuruluş yıl dönümümüzde mesai arkadaşlarımızla bir arada olmak istedik. Teşriflerinden dolayı sayın Müfettişimiz olmak üzere, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 May 2014 12:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri