Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADİMDER İHVAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ   
ADİMDER İHVAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

          Adıyaman İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin düzenlediği Adıyaman İmam Hatip Liseleri Arası "ADİMDER İHVAN FUTBOL TURNUVASI" oynanan final maçıyla sona erdi.

          Soma'da hayatını kaybeden işçilerin anısına saygı duruşu ve dua ile başlayan final maçı Adıyaman İHL ile Safvan İHL takımları arasında yapıldı.

          Final maçını, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Deniz, Adıyaman Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Gaffari İzci, ADİMDER Kurucu Başkanı Osman Kaya, bazı okul müdürleri, bazı STK temsilcileri, yönetici, öğretmen, vatandaş ve öğrenciler izledi.

          Final maçın normal süresi 4-4 biterken uzatmalar da 5-5 sona erdi. Penaltılara giden maçı 10-9 Adıyaman İHL kazanarak turnuva şampiyonu oldu.

          Şampiyon takıma kupasını veren Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan; "Turnuvayı organize eden ADİMDER Başkanı Abubekir Turmaz başta olmak üzere yönetim kurulunu ve organizasyon ekibini tebrik ediyor, benzer çalışmaların devamını diliyorum." dedi.

          ADİMDER Başkanı Abubekir Turmaz; " Turnuvanın amacına uygun bir şekilde sona ermesi bizleri memnun etmiştir.  Turnuva hazırlıkları ve uygulamasında emeği geçen başta Organizasyon Sorumlusu Ömer Atlıhan'a, Organizasyon Heyetine, destek veren okul yönetici ve öğretmenlerine, hoşgörüsü ve ahlakıyla herkese örnek olan tüm öğrencilere teşekkür ediyorum. Bu etkinliği ortaokullarda da yapmayı ve geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Farklı etkinlikleri arttırarak yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Tüm öğrencilerimize hayatlarının her alanında başarılar diliyorum." dedi.

          Turnuva boyunca desteğini esirgemeyen ve okul halı sahasını derneğimizin istifadesine sunan Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bedir Kızıl'a da ADİMDER tarafından bir plaket takdim edildi. Turnuvada 1. 2. ve 3. olan takım oyuncularına forma, madalya ve kupa verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 May 2014 12:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri