Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLER MAHARETLERİNİ SERGİLEDİLER   
SAMSATLI ÖĞRENCİLER MAHARETLERİNİ SERGİLEDİLER

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ortaokul öğrencileri şiir, müzik ve tiyatro alanlarında maharetlerini sergilediler.

          Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonundaki etkinliklere Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir'in yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldılar.

          Samsat Merkez Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde hazırlayıp sundukları çalışmalarını büyük bir ustalıkla sahnelerken, izleyiciler keyifli dakikalar geçirdiler.

          Programa emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, öğrencilerin şiir, müzik ve tiyatroyu ustalıkla sergilediklerini ifade ederek, bu tür sosyal faaliyetlerin aralıksız sürdürülmesi gerektiğini kaydetti.

          Eleştir, "Sosyal etkinlikte görev alan öğrenciler çevresindeki insanlarla sağlam bir iletişim kurabilme yeteneğini kazanırlar. Öz güveni artan bu öğrenciler sorumluluk almaktan kaçınmazlar. Çocuklarımıza bütün bu olumlu özellikleri kazandırmak için onları okulda, evlerinde ve sosyal yaşamlarında aktivitelerle buluşturmamız gerekiyor. Bunun için hepimize görevler düşmektedir. Bu anlamda Merkez Ortaokulu idaresi, öğretmenleri, öğrencileri ve desteklerini esirgemeyen velilerini kutluyorum." dedi.




Gönderen Editör, Salı, 06 May 2014 13:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri