Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT GÖREVİNE BAŞLADI…   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT GÖREVİNE BAŞLADI…

          Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, beraberindeki AK Parti belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Binasına gelerek görevine başladı.

          İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatasını alan Fırat, beraberindeki belediye meclis üyeleri, Ak Parti'den il genel meclis üyeliğine seçilen Osman Deniz, Nuri Kuştepe, bazı köy ve mahalle muhtarları ve kalabalık bir toplulukla birlikte Baraj Mahallesi Seçim Bürosundan belediyeye kadar yürüdüler.

          Belediye binası önünde yapılan konuşmalar ve dua ile birlikte makamına geçen Başkan Fırat, tebrikleri kabul etti. Yorucu bir seçim maratonun ardından seçimleri geride bıraktıklarını söyleyen Fırat, kendisine destek veren veya vermeyen bütün seçmenlere teşekkür etti.

          Fırat, "Samsat ilçesinde üçüncü kez Belediye Başkanlığı görevi halkımızca tarafıma layık görüldü. Bütün Samsatlılara teşekkür ediyorum. Bu başarı bütün Samsat halkınındır. Seçimleri geride bırakarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

          Burada halka hitap eden Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ise Samsat halkının bilinçli oy kullandığını, bu değerli halkı minnet duyguları ile selamladığını belirtti.

          Fırat, "Hizmet her vatandaşa eşit oranda verilecektir. Hizmette partizanlık duygusu taşınmayacaktır. Oy verme bir siyasi tercihtir. Oy vermeyen kardeşlerimizin düşüncelerini önemseyecek, varsa eksikliklerimizi tamamlayarak onları da kazanma noktasında çaba göstereceğiz." şeklinde konuştu.

          Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman İdacı, İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz ve Nuri Kuştepe birer selamlama ve teşekkür konuşması yaptılar.

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Nisan 2014 12:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri