Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA KONFERANS DÜZENLENDİ…   
SAMSAT'TA KONFERANS DÜZENLENDİ…

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 50. Kütüphane Haftası programı kapsamında öğrenci ve vatandaşlara yönelik olarak konferans düzenlendi.

          Samsat Cumhuriyet Konferans Salonu'nda, İl Eğitim Denetmeni Mustafa Şahin tarafından verilen “Keşkelere Takılmayın” isimli konferansa Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, Adıyaman İl Halk Kütüphanesi Müdürü Filiz Karabulut, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

          İl Eğitim Denetmeni Yazar Mustafa Şahin çarpıcı görseller ile desteklediği konferansta okumanın önemine vurgu yaparak, hiçbir şeyin tesadüfen meydana gelmediğini, azim ve karalılığın mutlaka başarıya ulaştırdığını ve okumayı engelleyen yanlış düşünceleri anlattı.

          Tarih boyunca gücün fiziksel olarak lanse edildiğini belirten Yazar Şahin, eğitim ve okumanın üzerinde hiçbir gücün olmadığını belirterek, okumanın boş zamanlarda yapılması gereken bir şey olmadığını, insan yaşamının olmazsa olmazları arasında yer alması gerektiğini ifade etti.

          Katılımcıların ilgi gösterdiği konferans sonrasında Samsat Kaymakamı İsmail Sündük İl Eğitim Denetmeni Yazar Mustafa Şahin'e günün anısına Samsatlı bayanlar tarafından isminin işlendiği bakır saat hediye etti.

          50. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler tarafından gezici kütüphane gezdirildi ve İl Halk Kütüphanesi elemanları tarafından öğrencilere kitap okumayı özendirici açıklamalar yapıldı.

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Nisan 2014 05:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri