Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT ANAOKULU TARAFINDAN KERMES DÜZENLENDİ...   
SAMSAT ANAOKULU TARAFINDAN KERMES DÜZENLENDİ...

         Samsat Anaokulu öğretmen ve velilerinin işbirliğiyle ana okulu ve burada okuyan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

         Samsat Belediyesi kültür evinde düzenlenen kermesten elde edilen gelirin okulun ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı bildirildi.

          Düzenlenen kermese Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, bazı kurum amirleri, okul idareci ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı.

          Okul idaresi, öğretmenler, Okul Aile Birliği ve öğrenci velilerinin hazırlamış oldukları yöresel yemekler, içecekler, tatlılar ve kermes sırasında yoğrularak taze bir şekilde servis edilen çiğköfteyi cüzi fiyatlarla alan katılımcılar okul ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunmanın da mutluluğunu yaşadılar.

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, kermese emeği geçenler ile katılımcılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

          Eleştir, "Kermeslere sadece bir şeyler hazırlayıp satmak ve bu paralarla hayırlı işler yapmak şeklinde bakmamak gerekir. Bu tür sosyal faaliyetler aynı zamanda sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularını da pekiştirir. Büyük bir zevk ve heyecanla evlerinde yiyecekler hazırlayan değerli velilerimize, okul aile birliği ile eğitimcilerimize yürükten teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 03 Nisan 2014 06:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri