Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINDA DUYGULU ANLAR YAŞANDI   
SAMSAT'TA ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINDA DUYGULU ANLAR YAŞANDI

         18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında oratoryo ve tiyatro gösterilerinde duygulu anlar yaşandı.

          Samsat ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

          Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edilen programa Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bşçvş. Murat Tanış, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve diğer daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

          Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Uzman Jandarma Üç Kademeli Çavuş Mustafa Gebenli yaparken, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

          Çanakkale cephesinde hayatlarını kaybeden 57. Alay ile ilgili olarak hazırlanan slayt gösterisi, "Çanakkale Zaferi" isimli oratoryo gösterisi, koronun seslendirdiği türküler ile "Çanakkale'nin Kahraman Talebeleri" isimli tiyatro gösterisi duygulu anların yaşanmasına neden olurken, bazı izleyicilerin göz yaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.

          Günün anısına düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 18 Mart 2014 11:20, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri