Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN İL VE İLÇE MÜFTÜLERİ SAMSAT'TA BULUŞTU   
ADIYAMAN İL VE İLÇE MÜFTÜLERİ SAMSAT'TA BULUŞTU

          Adıyaman il ve ilçe müftüleri Samsat ilçesinde bir araya gelerek, aylık rutin toplantılarını gerçekleştirdiler.

          Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve beraberindeki heyet ilk olarak Samsat Kaymakamı İsmail Sündük'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, günün anısına Müftü Öztürkçü'nün isminin işlendiği bakır saat hediye etti.

          Kaymakam Sündük, burada yaptığı açıklamada gerek Adıyaman il müftülüğü ve gerekse ilçe müftülüğü ile işbirliği halinde çalıştıklarını, Sahabe projesinin müştereken hazırlanarak, yürütüldüğünü ve başarılı bir kamu hizmeti sunulduğunu ifade ederek, toplantılarının başarılı geçmesini temenni etti.

          Daha sonra Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ile ilçe müftüleri yaptıkları toplantıda idari işler görüşerek, yapılacak olan çalışmalar hakkında kararlar aldılar.

          Müftü Öztürkçü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Nisan ayında kutlanan Kutlu Doğum etkinlikleri ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretimizle daha önceden planlanmış olduğumuz rutin toplantımızı gerçekleştirdik. Samsat ve diğer ilçelerimizdeki son durumu konuştuk. Karşılaşılan sorunlar tartışılarak çözüm önerileri sunuldu. Bu arada irşat hizmetlerimizi sürdürdük. Sahabe Safvan b. Muattal kabrinde her yıl geleneksel olarak yapılan kutlamaları görüştük. Bu yıl daha üst seviyede ve coşku ile bir kutlama planlamaktayız. Oldukça yararlı ve güzel bir toplantı oldu. Bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek inşallah." dedi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 12 Mart 2014 09:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri