Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERERDEM SAMSATLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ…   
ERDEM SAMSATLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ…

          Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Belediye Başkanı Mehmet Erdem, merkezi Adıyaman’da bulunan Samsatlılar Derneğini ziyaret etti.

          1984–1989 yılları arasında Adıyaman Belediye Başkanlığı yapmış olan Erdem, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerinin sonuncusunu Samsatlılar Derneğine yaptı.

          Samsatlılar Derneğinden Başkan Fahrettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Erdem, belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, kazanması durumunda yürütmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler aktardı.

          MHP Adıyaman Belediye Başkanı Mehmet Erdem, “Başkanlık yaptığım dönemde ağırlıklı olarak altyapı çalışmalarına ağırlık verdim. Yatırımlarım görünmeyen ama Adıyaman geleceği için önemli hizmetlerdi. Biz çalışmalarımızı vatandaşlarımızın refahı için yaparken, emeğimizin karşılığını Allah’tan bekliyoruz. Adıyaman halkı neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Kıt imkânlarla devasa projeler yürüttük. Şimdiki imkânlar daha fazla, 30 Mart’ta iş başına gelirsek Adıyaman’ın kaderini değiştirecek projeleri hayata geçireceğiz. Adıyaman, şu an hak ettiği yerde değil. Bu kadar gelişmekte olan iller arasında sıkışan Adıyaman bu geri kalmışlığı hak etmiyor. Allah bize bol tatlı su, geniş araziler, güzel turizm potansiyeli vermiş. Bu potansiyeli iyi değerlendirmemiz gerekiyor.” dedi.

          Dernek Başkanı Fahrettin Çelik ise yaptığı açıklamada, Mehmet Erdem’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendisine başarılar diledi.

 

          Dernek hakkında bilgiler aktaran Çelik, “Çeyrek asır önce sular altında kalan Samsat ilçesinden vatandaşlar yurdun dört bir yanına dağılmışlardır. Bunların geneli Adıyaman il merkezine taşınmıştır. Öyle ki, şu anda 50–60 bin civarında Samsatlı nüfus Adıyaman il merkezinde yaşamaktadır. Bu kardeşlerimizin birlikteliklerini sağlamak, kültürlerini yaşatmak ve özlem gidermelerini temin etmek için dernekleştik. Siyasi bir oluşum olmamakla birlikte, Samsatlıların refahına katkı sunacak düşüncelere de katkı sunmak durumundayız. Önümüzdeki seçimlerin demokratik bir seçim olması ve Adıyaman için hayırlısının olmasını temenni ediyoruz. Sayın Erdem, Adıyaman siyasetinde önemli bir yeri olan değerli bir büyüğümüz. Nezaket gösterip bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.












































Gönderen Editör, Pazartesi, 10 Şubat 2014 07:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri