Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT DEVLET HASTANESİ BEŞHEKİMİ POLAT, "İNSAN SAĞLIĞI EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ"   
SAMSAT DEVLET HASTANESİ BEŞHEKİMİ POLAT, "İNSAN SAĞLIĞI EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ"

          Samsat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yakup Taş, insan sağlığının en önemli öncelik olduğunu belirterek, vatandaşların daha iyi bir sağlık hizmeti almaları için bütün imkanların kullanıldığını belirtti.

          Kalite standartlarının yükseltilmesi için yeni düzenlemelerin yapıldığını kaydeden Polat, öncelikle acil servis ünitesinin yeniden düzenlendiğini, erkek ve bayan gözlem odalarının yenilendiğini, kalp hastalıklarında erken teşhis ve tedavi olabilmeleri için laboratuarın güçlendirildiğini belirtti.

 

          Polat, "Hastane giriş bölümünün üzerinin kapatarak, gelen vatandaşları yönlendirmek için danışma bölümü oluşturduk. Çalışan personel, hasta hakları ve güvenliği için hastane içerisine ve dışarısına 12 adet kapalı devre kamera sistemi kurduk. Bunun dışında 4 adet güvenlik personelimiz göreve başladı. Hastane bahçesinde bulunan kamelyayı yemekhane olarak yeniden düzenledik. Acil servis ile laboratuar ünitelerimizi güçlendirerek yeniden dizayn ettik. Çünkü vatandaşlarımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimizdir. Bu anlamda hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız." dedi.








Gönderen Editör, Çarşamba, 05 Şubat 2014 12:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri