Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBÜYÜK ÖĞRENCİLER KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE YARDIM ETTİ…   
BÜYÜK ÖĞRENCİLER KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE YARDIM ETTİ…

          Adıyaman Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri, Samsat ilçesi İmam Hatip Lisesi öğrencilerine giyim yardımı yaptılar.

 

Toplum Gönüllüleri Vakfına bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Adıyaman Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri, RU Prefabrik Sahibi Ferit Köroğlu sponsorluğunda, Samsat İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencilerine çeşitli giyim malzemelerinden oluşan malzemeler dağıttılar.

 

Arifa Ayaz ve Kübra Aksakal koordinatörlüğünde Samsat ilçesine gelen üniversiteli gençler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Yalçın ve İmam Hatip Lisesi Müdürü Mithat Tepe ile görüşerek yardım malzemelerini teslim ettiler.

 

Toplum Gönüllüleri Topluluğu Koordinatörü Kübra Aksakal yaptığı açıklamada yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek, amaçlarının sosyal sorumluluklarını yerine getirerek, vatandaşlarda farkındalık yaratmak ve öğrencilere küçükte olsa birer hediye vermek olduğunu açıkladı.

          Aksakal, “Bizler hayırsever sponsorlarımız ile öğrencilerimiz arasında köprü görevi görüyoruz. Özellikle köy okullarında kitaplıklar oluşturmak, boya ve çevre düzenlemeleri yapmak, okul tadilat ve boyalarını yapmak ve çeşitli giyim, kırtasiye ve diğer araç gereç yardımları yapmayı amaç edinerek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Lütfen öğrenci kardeşlerimiz kendilerine verilen malzemeleri yardım olarak değil, hediye olarak kabul etsinler. İhtiyacı olan okullar ile bunlara yardım yapmayı düşünen hayırsever kişi ve kuruluşların bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz.” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Yalçın ise yaptığı açıklamada, üniversiteli öğrencilerin duyarlılıkları karşısında duygulandıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.

 

Yalçın, “Eğitime gönül vermiş ve yarınlarımızın daha aydınlık olabilmesi için çabalayan üniversiteli gençlerimizin davranışları örnek alınmalıdır. Öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Ocak 2014 12:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri