Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT HÜKÜMET KONAĞI TADİLATTAN GEÇTİ…   
SAMSAT HÜKÜMET KONAĞI TADİLATTAN GEÇTİ…

         Adıyaman ili Samsat ilçesi hükümet konağında başlatılan tadilat çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

        Samsat Kaymakamlığınca yürütülen çalışma ile hükümet konağı binasında iç ve dış duvarlarında onarılarak boyattırıldığı, engelli vatandaşlara uygun olarak dizayn edilen rampa ve tuvaletlerin yapıldığı, ayrıca bahçenin yeniden düzenlenerek alanın kilitli parke taşı ile döşendiği kaydedildi.

 

Uzun zamandır kullanılan ve ciddi bir bakımdan geçirilmeyen hükümet konağı duvar ve bahçesinde kötü bir görünüm mevcutken, yapılan tadilat ve boya çalışmaları ile bahçenin kilitli parke ile döşenmesi çalışması sonucunda güzel bir görünüme kazandırıldı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kamu binalarından daha fazla süre istifade edebilmesi, kamu çalışanlarının daha rahat bir ortamda çalışmalarının temin edilmesi ve çevreye güzel bir görünüm kazandırılması için zaman zaman tadilat çalışmalarının yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

 

Kaymakam İsmail Sündük, “Binamızda engelli rampası ve lavabolarının olmaması bir eksiklikti. Dış kapılar açılıp kapanmıyor, bahçede zaman zaman yapılan yamalar güzel olmayan bir görünüm arz ediyordu. Kamu kuruluşlarının örnek olması gerektiğini düşünüyoruz. Temiz ve güzel bir çevrenin oluşturulması için fedakârlıktan kaçınılmaması gerekir. İçişleri Bakanlığından temin edilen ödenekle hükümet konağının iç ve dışı tadilattan geçirilerek boyattırıldı. Duvarlardaki gelişi güzel kablolar kanallara alındı. Bahçe kilitli parke taşı ile döşenerek kapılar onarıldı. Bunun yanında kısmen de olsa bahçe düzenlemesi yapıldı ve bu çalışmamıza devam edeceğiz. Ayrıca sosyal devlet anlayışımız gereği engelli kardeşlerimiz için lavabo ve engelli rampası yaptırıldı. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmenin çabası içerisindeyiz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Ocak 2014 12:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri