Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA DERNEKLER CAMİ YAPIMI İÇİN BİRLEŞTİLER…   
SAMSAT’TA DERNEKLER CAMİ YAPIMI İÇİN BİRLEŞTİLER…

          Samsat ilçesinde kurulu bulunan bazı mahalle muhtarı, dernek ve sendika temsilcileri cami yapımı için güç birliği yapma kararı aldılar.

          Samsat ilçesi Yavuz Selim Mahallesinde cami olmadığı için bir araya gelen dernek ve sendika temsilcileri bu mahallede bir cami yapılması için çalışma başlatırken, düşüncelerini aktarmak üzere İlçe Müftü Vekili Harun Doğan, Baraj Mahallesi Muhtarı Mahmut Türkmen, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Osman Güleşen ve Örentaş Mahallesi Muhtarı Halit Yelboğa ile birlikte Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Müftü Vekili Harun Doğan, Samsat ilçemizin Yavuz Selim Mahallesinde cami bulunmadığını, böyle bir çalışma ile bu eksikliğin giderilecek olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, Samsat ilçesindeki mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise yaptığı açıklamada mahalle sakinlerinin daha rahat bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bakımından yararlı bir çalışma başlatan sivil toplum kuruluşları ile mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

 

Kaymakam Sündük, “Camiler milletin müşterek değerleridir. Toplum için yararlı olan bu tür değerlerin artması bireyi zararlı olan şeylerden de uzaklaştırır. Camiler, tarih boyunca toplumun sosyal dayanışma, yardımlaşma ve kaynaşmasına ev sahipliği yapmıştır. Bu tür yerlerin inşası, insanlığa hizmettir. Yuvuz Selim Mahallemizde yapılacak bir cami inanıyoruz ki, bu düşünceye hizmet edecek, hayırlara vesile olacaktır. Emeği geçecek bütün herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Ocak 2014 12:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri