Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA 2013 YILI DEĞERLENDİRİLDİ…   
SAMSAT’TA 2013 YILI DEĞERLENDİRİLDİ…

          Samsat ilçesinde Kaymakam İsmail Sündük başkanlığında 2013 yılı değerlendirilerek, bazı kanun ve uygulamalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

 

Cumhuriyet Konferans Salonundaki, kamu kurum amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldığı toplantıda 2013 yılının genel bir değerlendirilmesi yapıldı.

 

Toplantıda 422 Sayılı Köy Kanunu, 3091 Sayılı Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan Tecavüzlerin Önlenmesi hakkında kanun, Arazi Toplulaştırma Kanunu, yol ve şarampollerin korunması, insan hakları gibi konulanda geniş bilgilerin verildiği toplantıda, her kurum amiri tarafından kendi alanına giren konularda bilgiler verilerek, gerekli uyarılar yapıldı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, son derece verimli geçen bir yılın peşinden yararlı bir toplantı gerçekleştirildiğini belirterek 2014 yılında da aynı heyecan ve azimle çalışacaklarını ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “2013 yılı Samsat ilçemiz için çok başarılı bir yol olmuştur. Planlamalarımızın üzerinde bir başarı sağlandığını söyleyebiliriz. Bu başarı emeği geçen bütün arkadaşlarımındır. Ancak, ekip ruhuyla çalışırsak başarı sağlayabiliriz. Bütün arkadaşlarımı yürükten kutluyorum. Çalışmalarımızda Sayın Valimizin destekleri sürekli bizimle oldu. İlçemizden giden her yararlı ve mantıklı projemiz desteklendi. Daha çok çalışabilmemiz için cesaretlendirildik. Sayın Valimiz, Vali Yardımcılarımız, ildeki ve ilçedeki bütün kamu kurum ve kuruluş çalışanları ile proje destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

Toplantı sonrasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev almak üzere muhtarların kendi aralarında yaptıkları seçimlerde Taşkuyu Köyü Muhtarı Hacı Avcı’nın seçildiği bildirildi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 02 Ocak 2014 08:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri