Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE SPOR LİDER…   
SAMSAT BELEDİYE SPOR LİDER…

            Adıyaman 1. Amatör A grubunda mücadele eden Samsat Belediye Spor, ligin ilk yarısının son maçında evinde ağırladığı Adıyaman GAP Spor’u, derbi havasında oynadığı maç sonrasında 3–1 mağlup ederek ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı başardı.

 

          Samsat ilçesinde yetkililer ve vatandaşlar adeta bu maça kilitlendi. Maçın ilk golü Gap Spor’dan geldi. Maçı bırakmayan ve gittikçe ateşlenen Samsat Sporlu oyuncular, teknik direktör Fedli Tepe’nin yerinde ve zamanında müdahaleleri ile önce beraberlik aldılar. Peşinden de iki gol daha gelince 3 – 1’ lik galibiyet Samsat Spor’lu gençlerin oldu.

 

Oynadığı 9 maçın 7'sini kazanan Samsat Belediye Spor, bir beraberlik ve bir kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Rakip kaleyi 36 defa havalandıran Samsat Belediye Spor, 12 kez de topu kalesinde gördü.

 

İlk yarının san maçını Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, bazı daire amirleri ile birlikte izleyerek oyunculara moral verdi.

 

Oyuncu ve teknik heyetin centilmen davranışları ve başarılı performanslarından dolayı kutlayan Kaymakam Sündük, bu takımın BAL Liginde mücadele etmemeleri için hiçbir nedenin olmadığını söyledi.

 

Maç sonrasında Kaymakamlık Sosyal Tesislerinde verilen yemekte bir araya gelen Kaymakam Sündük, “Samsatlı gençlerin spora olan ilgileri bizleri mutlu ediyor. Sahamızın yapılması ile ilçemizde maçların yapılması bir hareketlilik getirdi. Bu durum da bizler için sevindiricidir. İmkanlar ölçüsünde takımızı destekleyecek ve hak ettikleri yere gelmelerine yardımcı olacağız. Takımızı başarılarından dolayı kutluyor, ikinci yarıda da başarılar diliyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Aralık 2013 08:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri