Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ VERİLDİ…   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ VERİLDİ…

            Adıyaman ili Samsat ilçesinde Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) tarafından çevre ve ağaçlandırmanın önemi konusunda eğitim verildi.

 

TEMA Vakfı Samsat İlçe Sorumlusu Fahrettin Çelik tarafından verilen Samsat Merkez İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak verilen eğitimde TEMA Vakfının kuruluş, misyon ve görevleri, çevre temizliği, Çevrenin üç önemli unsuru olan hava, su ve toprak, ağaçlandırmanın önemi, doğada atıkların çürüme ve yok olma süreleri gibi konular işlenerek, arada öğrencilere basit sorular sorularak alınan doğru cevaplarla ödüllendirildiler.

 

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Yalçın ve Samsat Merkez İlkokulu Müdürü Ramazan Günaydın, bazı öğretmen ve öğrencilerin de katıldığı eğitim çalışması öğrenciler büyük bir dikkat ve ilgiyle izlediler.

   

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Yalçın yaptığı açıklamada, bu tür görsel ve ilgili kişiler tarafından verilen eğitimlerin öğrenciler üzerinde kalıcı etkileri olduğunu belirterek, böylesi eğitimlerin çocuk yaşta verilmesinin önemine işaret etti.

 

         Yalçın, “Çevre duyarlılığı günümüzün en önemli sorunlarının başında geliyor. Yaşanabilir bir çevrenin sonraki kuşaklara bırakılması, onlara bırakılacak en hayati bir mirastır. Ülkemizde erozyon, çevre ve ağaçlandırma konularında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren TEMA Vakfı temsilcisi tarafından verilen eğitimler öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izleniyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Eğitim-öğretim yılı boyunca bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 06 Aralık 2013 07:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri