Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAMU İDARECİLERİ ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER   
KAMU İDARECİLERİ ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

         Samsat Kaymakamı İsmail Sündük kamu kurum amirleri ile birlikte, Samsat Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

 

Samsat Engelliler Derneği Başkanı Ziya Eşkara, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam İsmail Sündük ve beraberindeki heyeti karşılayarak, bu anlamlı ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

 

Kaymakam İsmail Sündük’ün sıcak ilgisine alışık olduklarını, yılın bir iki gününde değil de, her fırsatta kendileri ile ilgilendiklerini belirten Başkan Eşkara, “Gönüllerimizi fetheden Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’e ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

 

Dernek Başkanı Eşkara, “Kaymakamlık Makamının kapısı her an bize açık tutuldu. İstediğimiz saatte Sayın Kaymakamımıza ulaşabiliyor, sıkıntımızı aktarabiliyor ve imkânlar ölçüsünde çözüm için mücadele veriyoruz. Sayın Kaymakamımız ve diğer kamu çalışanları hizmetlere en kısa yoldan ulaşabilmemiz için yardımcı olmaktadırlar. Kamu binalarında engelli rampaları ve ihtiyaç duyulan yerlerde asansör yapımı için yoğun çaba sarf edilmektedir. İlçemizdeki engelli kardeşlerimizin sosyal yaşamda ve ekonomik hayatta hak ettikleri yere gelmeleri için proje üretme noktasında da yardımlarını bekliyoruz. Ziraat Bankası yetkililerinin destekleri ile açtığımız hesabımıza gönüllü kamu çalışanları istedikleri miktarda, her hangi bir masraf alınmadan bağış yapabilmektedirler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlçemizde görev yapan bütün kamu kurum ve kuruluşlarının değerli amirlerini derneğimizde görmekten dolayı duygulandık, mutlu olduk. Sayın Kaymakamımızın şahsında bütün amirlerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların kamu imkânlarından en rahat bir şekilde faydalanabilmeleri için gerekli bütün önlemlerin alınmakta olduğunu, kapılarının 24 saat engelli vatandaşlara açık olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli olmak bir eksiklik ve utanılacak bir durum değildir. Birçok engelli kardeşimizin standartların çok üzerinde başarılar elde ettiklerini görmekteyiz. Çeşitli alanlarda icatlar yapmakta, bazen dünya rekorları kırmaktadırlar. Engel tanınamazlığı yine engelli kardeşlerimizin hayatlarından öğreniyoruz. Bu kardeşlerimizin hayata sıkı sıkı tutunmaları, üretebilmeleri, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, hayatın her alanında kendilerini gösterebilmeleri için imkanlar oluşturmalıyız. Samsat ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin fikir, düşünce ve projelerine gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Bütün engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılar sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 05 Aralık 2013 09:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri