Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERŞAHİNBEY KAYMAKAMI SAMSAT’I ZİYARET ETTİ…   
ŞAHİNBEY KAYMAKAMI SAMSAT’I ZİYARET ETTİ…

 

          Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Kaymakamı Uğur Turan Samsat ilçesini ziyaret ederek, yürütülen projeleri gezdi.

 

Proje Koordinatörü Nesibe Kantar ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret eden Şahinbey Kaymakamı Uğur Kantar, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ettikten sonra Samsat ilçesinde yürütülen çalışma ve projeleri yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

 

Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde yaptırılan ve İKA tarafından desteklenen Cami inşaatı ile GAP Bölge Kalkınma İdaresince finanse edilen “Bakır Kınalı Ellerce Can Bulsun” isimli Bakırcılık Projesini inceleyen Kaymakam Turan, bayanlara bir istihdam alanı olan ve bayanları sosyal hayatın içine çeken bu projeyi çok beğendiğini ve yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

 

          Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan “Samsat ilçesinde yürütülen bazı projeleri yerinde görme fırsatı yakaladık. Sahabe mevkiinde çok güzel bir proje uygulanıyor. Bakırcılık projesi de gerçekten önemsenmesi gereken bir çalışma. Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ve ekibini yürekten kutluyorum.” dedi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise yaptığı açıklamada, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı Samsat ilçesinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “Sayın Turan, uzun zamandır tanıdığım, icraatlarını ve davranışlarını takdirle karşıladığım, çok değerli bir Mülki İdare Amiri. Kendilerine Samsat ilçemizde görmekten onur duyduk. Kendi projelerimizi anlatırken fikirlerinden istifade etme fırsatı yakaladık. Büyükşehir sınırları içerisinde görev yapan, başarılı bir idareciden her zaman faydalanmak isteriz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 03 Aralık 2013 12:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri