Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT EMNİYET AMİRLİĞİ ÖĞRENCİ SERVİSLERİNİ DENETLİYOR…   
SAMSAT EMNİYET AMİRLİĞİ ÖĞRENCİ SERVİSLERİNİ DENETLİYOR…

         Samsat İlçe Emniyet Amirliği Trafik Sicil ve Denetleme Bürosu ekipleri tarafından 2013-2014 yılının başlamasının ardından zaman zaman Samsatlı öğrencileri taşıyan servis araçlarını denetledikleri bildirildi.

 

Uygulamalar kapsamında köy ve bağlı mezralardan Samsat ilçe merkezine taşınan öğrencileri taşıyan servis araçları ilçe girişinde durdurularak öğrenci sayısı, araç uygunlukları ve evrakları kontrolleri yapılıyor.

 

Öğrenci taşıma araçlarında zorunlu olarak bulunması gereken araç gereçleri kontrol eden ekipler, bulunması gereken emniyet kemerlerini, araç arkasında bulunan öğrenci taşıtı lambalarını, eksik evrakla trafiğe çıkan ve araç içerisindeki önlemlerini almayan sürücülerin uyarıldıkları, bu uyarılar neticesinde ise özellikle emniyet kemeri takma konusunda gerekli hassasiyetin gösterildiği belirtildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kalaycı, öğrencilerin daha güvenli bir trafik ortamında taşınmaları için gerekli denetimleri yaptıklarını belirterek, denetimlerde yapılan uyarılara riayet edilmesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

 

Kalaycı, “Öğrencilerimizi taşıyan servislerde bulunması gereken araç gereçler ile sürücülerin uymaları zorunlu oldukları kuralları kontrol etmek amacıyla ekiplerimiz zaman zaman araçları durdurarak denetimlerini yapmaktadırlar. Amacımız, öğrencilerimizin güven ve huzur içerisinde taşınmaları ve eğitimlerini sürdürmelerini sağlamaktır. Ekiplerimizin yaptıkları uyarılara titizlikle riayet edildiğini, özellikle ilk başka fazla uyulmayan kemer takma konusunda da titiz davranıldığını memnuniyetle görmekteyiz. Bundan sonra da aynı hassasiyetle denetimlere devam edilecektir.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 26 Kasım 2013 12:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri