Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN VALİ YARDIMLARI SAMSAT’TA İNCELEMELERDE BULUNDULAR   
ADIYAMAN VALİ YARDIMLARI SAMSAT’TA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

         Adıyaman’da görev yapan Vali Yardımcıları Samsat ilçesini ziyaret ederek çalışma ve projelerde incelemelerde bulundular.

 

Adıyaman Vali Yardımcıları Murat Süzen, Levent Öztin ve Yunus Emre Altıner, gerçekleştirmiş oldukları Samsat gezisi kapsamında Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Daha sonra Hükümet Konağı onarımı, Bakırcılık Projesi, SODES kapsamında yürütülen “sosyal Kent, Sosyal Yaşam” Projesi, Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde yaptırılan ve İKA tarafından desteklenen Cami inşaatı, 8 derslikli iki okul inşaatı, Samsat İlçe Stadyumu ve Hizmet Binası inşaatı gibi yürütülen çalışma ve projeleri gezen Vali Yardımcıları, Kaymakam İsmail Sündük’ten bilgiler aldılar.

 

Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, Samsat ilçesinde başarılı çalışmalar yürütüldüğünü, uygulanan projelere ayrılan ödeneklerin en iyi bir şekilde kullanıldığını ve ilçe halkının huzur ve refahı için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadığını belirterek Kaymakam İsmail Sündük ve emeği geçenleri tebrik etti.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ise Adıyaman Vali Yardımcılarının Samsat ilçesine yaptıkları ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak bilgi alış verişinde bulunduklarını kaydetti.

 

Kaymakam Sündük, “Samsat ilçemizde yürütülen her projeyi Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve Vali Yardımcılarımızın desteği ile yürütüyoruz. Son bir yıl içerisinde Samsat ilçemizde hedeflerimizin de ötesinde çalışmalar yürütüyoruz. Bu yıl bütün okullarımızı onarımdan geçirerek iki adette 8 derslikli okul yaptırıyoruz. Yürüttüğümüz İş-Kur ve GAP projeleri ile Bakırcılık Samsat ile özdeşleşmiş durumda. İKA tarafından desteklenen projemiz ile ana sınıflarına yönelik çok kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. İş-Kur kanalı ile yaptığımız projelerle 100 bayan ve 15 bay olmak üzere 115 kişiyi geçici istihdam ettik. KÖYDES kapsamında Akdamar köyümüze kanalizasyon sistemi yaptırdık. Yarımbağ, Uzuntepe ve Kuştepe köylerimize kilitli parke taşı döşedik. Doğanca köyümüze kilitli parke döşenmesi işi için ihale aşamasındayız. SODES kapsamında yürüttüğümüz proje ile atıl durumda olan eski halı kursu binasını onarıp kültür merkezine dönüştüreceğiz. GAP Kırsal Kalkınma Başkanlığınca finanse edilen proje ile 12 köyümüzde kültür evi yaptırdık. Halı Sahamızı onararak gençlerimizin istifadesine sunduk. 200’den fazla bayanı Şanlıurfa ve Gaziantep illerine geziye götürdük.  Hükümet Konağı içi ve dışını onarımdan geçirerek boyattık ve bahçesini kilitli parke taşı ile döşettik. İKA tarafından da desteklenen Sahabe Safvan b. Muattal Külliyesi'ne yapılacak olan caminin inşaatına başlandı. Bunun yanında 156 dönümlük Sahabe projesi alanı bin dönüme çıkarıldı. Bunlar gibi daha birçok alanda çalışmalar yürütmekteyiz. Sayın Vali Yardımcılarımıza çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik ve projelerin bazılarını yerinde inceledik. Projelerimize verdikleri desteklerden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere, bütün Vali Yardımcılarımıza ve emeği geçen diğer kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 21 Kasım 2013 11:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri