Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE STADINA HİZMET BİNASI YAPILIYOR…   
SAMSAT İLÇE STADINA HİZMET BİNASI YAPILIYOR…

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yapımı tamamlanan ilçe stadı için gerekli olan idare ve hizmet binası yapımı ihalesinin sonuçlanarak, çalışmalara başlandığı bildirildi.

 

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Samsat Stadının hakem ve soyunma odalarının da bulunduğu çok kapsamlı ve standartlara uygun binasının yapımına başlandı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, binada iki takıma yetecek soyunma odaları, hakem odası, idari kısım, tuvalet ve duş yerleri ile diğer gerekli kısımların olacağını, binanın 270 metrekarelik bir alana inşa edildiğini belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “İlçe stadımızın tamamlanması ile birlikte yerel imkanlarla hakem ve soyunma odaları ile tuvalet yapımını tamamlayarak maçların oynanmasına olarak sağladık. Ancak, standartlara uygun, ihtiyaca cevap verebilecek binanın yapımı kaçınılmazdı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce ihalesi yapılan binanın yapımına başlandı. Çok kısa bir süre sonra bu binanın hizmete sunulması planlanmaktadır.” dedi.

 

Samsat ilçesinde amatör maçların yapılmasının ilçeye bir hareketlilik getireceğini ve gençlerin spora ilgisinin artacağını kaydeden Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, gerek ilçe stadı ve gerekse hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.




Gönderen Editör, Salı, 19 Kasım 2013 12:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri