Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE SPOR BAL LİGİNE BİLENİYOR…   
SAMSAT BELEDİYE SPOR BAL LİGİNE BİLENİYOR…

          Adıyaman 1. Amatör A grubunda oynayan Samsat Belediye Spor teknik heyeti ve futbolcuları Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’ü makamında ziyaret ettiler.

 

1. Amatör kümede mücadele eden ve namağlup durumda olan Samsat Belediye Spor 4. haftada kendi evinde misafir ettiği ligin başarılı takımlarından Sarıharman'ı 2-1 lik skorla yenerek yoluna devam ettiğini belirten Samsat Belediye Spor Teknik Direktörü Fedli Tepe, yardım ve desteklerinden dolayı Samsat Kaymakamı İsmail Sündük’e teşekkür etti.

 

Dördüncü hafta sonunda 1 beraberlik ve 3 galibiyetle 10 puana yükseldiklerini belirten Tepe, önümüzdeki hafta Kahta Belediye Spor'u Samsat'ta konuk edeceklerini ve bu takımı da yenerek bal ligi olan hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını belirtti.

 

Tepe açıklamasında, “En temel hedefimiz, ligin en centilmen takımı olmak, gençlerimizi spora kanalize ederek sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sunmaktır. Samsat’ta gençlerin spora, özellikle de futbola ilgisi iyidir. Bu potansiyeli iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu mücadelemizde Sayın Kaymakamımız hep yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Samsat Belediye Spor heyetinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, takıma başarılar dileyerek Samsat Spor’u bal liginde görmek istediklerini ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “Samsat ilçe stadımız tamamlanarak faaliyete geçirildi. Geçici soyunma odaları ve tuvaletleri yaptık. Standartlara uygun inşa edilecek hakem ve soyunma odalarının yapımına ise başlandı. Takımımızın bu anlamda eksiği kalmadı. Oyuncularımıza düşen ise centilmence davranışlar ve yüzümüzü güldürecek skorlarla bizleri mutlu etmeleridir. Samsat Spor denince başımız dik olmalı. İlçemize yakışır tutumlar içerisinde olmalıyız. Lige çok iyi başladık ve böyle devam etmesini temenni ediyoruz. İnşallah en centilmen ve en başarılı takım olarak ligi tamamlar ve bal liginde mücadele ederiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 18 Kasım 2013 08:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri