Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT HÜKÜMET KONAĞI ONARILIYOR…   
SAMSAT HÜKÜMET KONAĞI ONARILIYOR…

           Adıyaman ili Samsat ilçesi hükümet konağında tadilat çalışmaları yapılarak boyattırıldığı bildirildi.

 

Samsat ilçesinde 28 yıldır hükümet konağı olarak hizmet veren binada iç ve dış duvarlarında onarımlar yapılarak boyattırıldığı, özürlü vatandaşlarımıza uygun olarak dizayn edilen rampa ve tuvaletlerin yapıldığı, ayrıca bahçenin yeniden düzenlenerek alanın kilitli parke taşı ile döşendiği belirtildi.

 

İçerisinde Kaymakamlık Makamı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Malmüdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ile Nüfus Müdürlüğünün hizmet verdiği binanın duvarları ve bahçesinde zaman zaman yapılan yamaların kötü bir görünüm arz ettiği, yeni baştan bir tadilatın gerekli olduğu kaydedildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kamu mallarından daha fazla istifade edebilmek için gerekli tadilat ve bakım çalışmaların kaçınılmaz olduğunu belirtti.

 

Kaymakam İsmail Sündük, “Binamızda özürlü rampası ve özürlü lavabolarının olmaması bir eksiklikti. Bayram ve törenlerde de kullanılan hükümet konağı bahçesi ise kötü bir durumdaydı. Hükümet konağımızın bahçesi ile birlikte elden geçirilmesi gerekiyordu. Bu amaçla gerekli proje ve yaklaşık maliyet çalışmalarından sonra Maliye Bakanlığımızdan ödenek talep ettik. Kaynak temini ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Daha güzel ve temiz bir ortamda çalışmak ve böylesi hijyenik bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vermek istiyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 15 Kasım 2013 14:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri