Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA BU YIL ZAMANINDA KÖMÜR DAĞITILDI…   
SAMSAT’TA BU YIL ZAMANINDA KÖMÜR DAĞITILDI…

           Samsat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca geçen yılda olduğu gibi bu yıl da kömür dağıtımı zamanında yapılarak, vatandaşlar sevindirildi.

 

Samsat ilçe merkezi ve bağlılarında yapılan inceleme ve araştırmalara göre tespit edilen 690 aileye kömür yardımı yapıldığı belirtildi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kömür yardımı yapımı için ailelerin titizlikle seçildiğini, gelir durumları göz önüne alınarak en fakirden başlayarak yardımların yapıldığını ve bir aileye yetebilecek miktarda yardım yapıldığını belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “Sosyal yardımlarda bulunurken, buna en fazla ihtiyacı olan vatandaşımızdan başlamaktayız. Çünkü bu yardımların toplumsal refah ve huzurun sağlanmasında büyük rol oynadığına inanıyoruz. Mahallinde tespitler yaparak, yardımların en etkin bir şekilde dağıtılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl Samsat ilçesi genelinde 600 ton kömür yardımı yapılacak. Bu yardımlar kış ayları gelmeden dağıtılmaya başlandı. En seni bir şekilde dağıtımları tamamlayarak, vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlayacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 13 Eylül 2013 13:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri