Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESPOR ÇOCUKLARA FORMA DAĞITTI…   
SAMSAT BELEDİYESPOR ÇOCUKLARA FORMA DAĞITTI…

         Samsat Belediye Spor Kulübü, futbol yaz okulundaki öğrencilerinden seçmelerde başarılı oyunculara ücretsiz forma dağıttı

 

Samsat Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren yaz okulu kapsamında 10-15 yaş arası çocuklara yönelik açılan futbol kursuna kayıt olan öğrencilerinden ön seçmelerde başarılı oyunculara şort ve forma dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Öğrencilerin futbola ilgisinden memnun olan Samsat Belediye Spor Kulübü yöneticileri, Samsatlı öğrencilerin okul dışında ve yaz tatilinde spora ilgi göstermeleri için şort ve forma dağıttıklarını söylediler.

 

Spor kıyafetlerini alan yaz futbol okulu öğrencileri mavi-beyaz renklerdeki formalarıyla yeşil sahada kıyasıya birbirleriyle mücadele etmenin sevincini yaşadılar.

 

Yaz futbol okulu öğrencilerine forma ve şortlarını dağıtan kulüp yöneticisi Fedli Tepe, “Öğrencilerimiz yazlarını en iyi şekilde spor yaparak değerlendirecekler. Biz de öğrencilerimizin motivasyonunu yükseltmek için şort ve forma dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız artık bu formalarla kursa gelip top koşturacaklar. Samsatlı çocuk ve gençlerinde futbola karşı aşırı bir ilgi var. Bu ilginin değerlendirilmesi ve profesyonelliğe doğru adımlar atılması gerekiyor. Biz de kulüp olarak buna yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Ağustos 2013 09:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri