Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YEMEK VE KONUT SORUNU ÇÖZÜLDÜ   
SAMSAT’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YEMEK VE KONUT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

         Sağlık-sen Samsat İlçe Temsilcisi Hüseyin Çintemur, Samsat ilçesinde çalışan sağlık personelinin yemek ve konut sorununun çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

 

Çintemur yaptığı açıklamada, sağlıkta dönüşüm projesiyle beraber Sağlık Ocağı durumundayken önce Toplum Sağlığı Merkezi daha sonra da İlçe Devlet Hastanesine dönüştürülen sağlık merkezinin vatandaşlara çok daha iyi şartlarda hizmet verdiğini ifade etti.

 

Bu dönüşümlerle birlikte Samsat ilçesindeki sağlık personeli sayısında artış olduğunu ve sağlık merkezinde uzman doktor ve diş tabibinin de hafta içi her gün poliklinik yaptığını belirten Çintemur, böylece ilçe dışına sevk sayısının azaldığını kaydetti.

 

112 Acil Sağlık Hizmetinin 2 ambulans ve yeterli personelle 7 gün 24 saat çalıştığını belirten Sağlık-sen Samsat İlçe Temsilcisi Hüseyin Çintemur, Sağlık çalışanlarının yemek sorununun çözüme kavuşturulduğunu ve lojman sıkıntısının ise aşıldığını söyledi.

 

Çintemur, “Öğle ve akşam öğünü olmak üzere bir yemek firmasıyla anlaşılarak personelin yemek sorunu çözülmüştür. İlçemizde mevcut bulunan konutların yetersizliğinden dolayı oluşan konut sıkıntısı, yapılan lojman ile aşılmıştır. Yapılan lojman binasında 5 aile ve 9 bekar lojmanı olmak tasarlanmış ve binaların yapımı bir yıl tamamlanmadan bitirilmiştir. Böylelikle ilçemiz halkına hizmet veren değerli meslektaşlarımın moral ve motivasyonları yükselmiştir.” dedi.

 

Sağlık-sen İlçe Temsilciliği olarak sorunların çözüme kavuşmasında gerekli hassasiyeti gösteren İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. H. Mustafa Kutlu, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Yasin Barutçu, Başhekim Dr. Yakup Polat ve Hastane Müdürü Ramazan Öztürk’e teşekkür ettiklerini belirten Çintemur, Samsat ilçesinde sağlık sorunlarının en aza indirilmesi için ekip ruhuyla çalışıldığını ifade etti.

 

Samsat ilçesine yakışır modern bir hastane binasının yatırım planına alınmasında emeği geçen başta Adıyaman Milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş ve kısa sürede arsa tahsisini tamamlayarak, yapım sürecini hızlandıran İlçe Kaymakamı İsmail Sündük’e göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür eden Çintemur, sendika olarak sağlık alanındaki her aksaklığın giderilmesi noktasında katkı sunmak ve yapılan her başarılı çalışmayı alkışlamayı görev bildiklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Ağustos 2013 11:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri