Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİNDE KADRO SEVİNCİ   
SAMSAT BELEDİYESİNDE KADRO SEVİNCİ

          Samsat Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan üç kişi memur kadrosuna geçirildi.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 6495 Sayılı yasayı onaylamasının ardından sözleşmeli memurların kadroya geçmesine olanak tanınması ile birlikte Samsat Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan üç personelin memur kadrosuna geçirildikleri belirtildi.

 

Son dönemlerde 100 bin sözleşmeliye kadro haberleriyle gündeme gelen 6495 sayılı kanunun onaylamasıyla birlikte resmi gazetede yayınlanması üzerine belediyelerde çalışan 23 bin civarında sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi çalışmaları başlatıldı.

 

Sözleşmeli personelin mağdur olmaması için başvuruların hemen değerlendirilmesi sonucunda 3 personelin kadroya geçirildiğini belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, personeline hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

 

Başkan Fırat: ‘‘Daha önce belediyemizde çalışan kimyager, ekonomist ve harita teknikeri olmak üzere 3 arkadaşımız sözleşmeli olarak çalışıyorlardı. 6495 Sayılı kanunun resmi gazetede yayınlamasıyla tüm belediyelerde olduğu gibi Samsat Belediyesi de sözleşmeli personelini memur kadrosuna geçirme işlemini en seri bir şekilde tamamladı. Kadroya atanan arkadaşlarımıza hayırlı olması dileklerimle, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.’’dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Ağustos 2013 11:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri