Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ SAMSAT’TA YARDIM PAKETLERİ DAĞITTI…   
AK PARTİ SAMSAT’TA YARDIM PAKETLERİ DAĞITTI…

            Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Samsat İlçe Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşa gıda yardımı yapıldı.

            Ak Parti Samsat İlçe Teşkilatı ve kadın kolları tarafından daha önceden ilçe tespit edilen yoksul ailelere gıda yardımları dağıtıldı. İlçe merkezi ve bağlı köylerinde yaklaşık 300 kişiye yardımlar dağıtıldığı bildirildi.

            Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve bazı köylerde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisinde gıda ürünlerinin olduğu erzak paketlerini dağıttıklarını ifade etti.

            Aslan, “İlçede sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirmek ve ihtiyaç sahibi alilere bir nebze yardımcı olabilmek amacıyla, özellikle kadın kolları yöneticileri tarafından yardımlar sahiplerine ulaştırıldı. Bu vesile ile bayan üyelerimiz evleri tek tek ziyaret ederek, bayramlarını kutlamakta ve onların varsa sıkıntıları tespit edilerek ilgili mercilere iletilmektedir. Halkın yanında, halkla birlikte ve halk için siyaset yürütmekte, bunun için hiç birk fedakarlıktan kaçınmamaktayız. Yardım paketlerinin dağıtılmasında emeği geçen teşkilatımızdaki üyelerimize teşekkür ediyor, bütün Samsatlı kardeşlerimize hayırlı bayramlar diliyoruz." diye konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 07 Ağustos 2013 12:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri