Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ MEHMET METİNER SAMSAT’TA…   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ MEHMET METİNER SAMSAT’TA…

       Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner Samsat ilçesini ziyaret ederek bir takım temaslarda bulundu.

 

İlk olarak Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret Eden Metiner, burada İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve partililerce karşılandı.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan burada yaptığı konuşmada Adıyaman Milletvekillerinin çalışma ve performansından memnun olduklarını, birlik ve bütünlük içerisinde Samsat ilçesine hizmet ettiklerini belirtti.

 

Samsat ilçesindeki sıkıntıları ve vatandaşların taleplerini Milletvekili Mehmet Metiner’e sunan Aslan, köylerde yaşayan bazı vatandaşların sulama ve içme suyu sıkıntısı yaşadığını, belirtti.

 

Milletvekili Mehmet Metiner ise partililere hitaben yaptığı konuşmasında, il ve ilçe teşkilatlarının partinin bel kemiği ve omurgası olduğunu, hangi makamda olursa olsun partinin her ferdinin asıl kimliğinin parti üyeliği olduğunu belirtti.

 

Metiner konuşmasında, “Sizler inanarak yaşıyorsunuz. Aynı zamanda Ak Parti gibi bir partide, hiçbir ücret almadan görev yapıyorsunuz. Sizlerin kıymetini bilmeyen nankördür. Teşkilatlarımız bizim bel kemiğimiz ve omurgamızdır. Hiç kimse ve hiç bir makam parti teşkilatının üzerinde değildir. Bizler sadece Allah’a secde eden insanlar olarak, kulların veya başka güçlerin karşısında secde etmeyiz. Sevmek ve saygı duymak ayrı şeydir, korkmak ayrı şeydir. Partimizin farkı halk için halka hizmet etmektir. Bu nedenle kimseden korkmamız söz konusu olamaz. Aramıza fitne sokmak isteyen birileri olabilir. Teşkilat olarak bu tür fitnelere meydan vermeyeceğiz.” dedi.

 

Daha sonra Samsat Belediye Başkanlığını ziyaret eden Metiner, Belediye Başkanı Yusuf Fırat tarafından karşılandı.

 

Başkan Fırat, milletvekili Mehmet Metiner’e belediye ve Samsat ilçesinin sorunları hakkında bilgi verdi.

 

Burada bir açıklama yapan Milletvekili Mehmet Metiner ise yakın bir zamanda Ak Parti’ye geçen Yusuf Fırat’ın daha önce de parti için çalıştığını, kendisi bağımsız olmasına rağmen seçimlerde parti karargâhı açtığını, partiye geçmek ile resmen partili olduğunu belirtti.

 

Son olarak Metiner ve beraberindekiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir ve Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ile bir süre görüşerek vatandaşların aktardığı sıkıntılar konusunda bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 07 Ağustos 2013 07:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri