Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAMSAT’I ZİYARET ETTİ…   
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAMSAT’I ZİYARET ETTİ…

         Adıyaman’ın Samsat ilçesine gelen Ak Parti milletvekilleri parti merkezinde vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştılar.

 

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, MKYK Üyesi Mustafa Alkayış ve diğer bazı partililer ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret etiler.

 

Ak Parti heyetini Samsat İlçe Başkanlığı parti binasında İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve kalabalık bir partili vatandaşlar karşıladı.

 

Burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Aslan, Ak Partili milletvekillerinin uyum içerisinde çalıştıklarını ve Adıyaman’ın kalkınması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirterek, bu Ramazan ayında yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise yaptığı konuşmasında, Ak Parti’nin diğer partilerden ayıran en büyük farkının halkın yanında olması ve halkın istediği talepleri doğrultusunda siyaset yürütülmesi olduğunu kaydetti.

 

Daha sonra vatandaşlara hitap eden Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, milletin önündü üç önemli seçimin olduğunu belirterek, bu seçimlere en iyi bir şekilde hazırlanmak istediklerini ifade etti.

 

Erdoğan, “Milletimizin önünde yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi ve peşinden 2015 yılında yapılacak genel seçimler var. Teşkilat olarak bu seçimlere en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Halkın partisi olan Ak Parti’nin, halkın oyları ile galip gelmesi için var gücümüzle çalışmalıyız. Sahabe Safvan b. Muattal kabrinin bulunduğu bu topraklara hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Bu bilinçle yolumuza devam ediyor, birlik ve beraberlik içinde halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi.

 

Son olarak söz alan Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise vatandaşların sorunlarını yerinde görmek, mümkün olabilecek çözümleri anında yerinde getirmek amacıyla, bu Ramazan ayında gezilere başladıklarını belirti.

 

Aydın, “Başkaları gibi tatil beldelerini doldurmak yerine bizler halkımızın yanında olmayı tercih ediyoruz. Zaten bizim esas farkımız budur. Halk için halkla beraber hizmet ediyoruz. Türkiye üzerinden büyük oyunlar oynanıyor. Seçim dışı, bazı illegal yollarla iktidar olmak isteyenler var. Ama milletimiz artık uyandı. Bunların oynadığı oyunları halkımız görüyor ve ona göre tavır belirliyor. Gezi Parkı olaylarında çevre bahane edilerek büyük bir oyun oynanmak istendi. Oysaki Ak Parti kadar çevreye duyarlı başka bir parti yoktur. Ağaçlandırma ve çevre için yaptıklarımızı bütün halkımız görüyor. Artık imkansız gibi görünün İMF borçlarından kurtulduk. Her alanda hızlı bir çıkış yakalamış durumdayız. Bunu hazmedemeyen içerden ve dışarıdan bazıları buna çomak sokmaya çalışıyorlar. Biliyoruz ki, halkımız buna prim vermeyecektir. Samsat ilçesinde birinci kat sulama inşaatı bitirildi. Şu anda bu konuda bazı sıkıntılar var onu aşmaya çalışıyoruz. İkinci etap sulama sistemi projesinin planlama ve projelendirme ihaleleri yapıldı. Samsat ilçesindeki sağlık merkezini hastaneye dönüştürdük. Yakın bir zamanda yeni bir hastane binası yapacağız. Halkımızın mutluluk ve refahı için ne gerekiyorsa yapmanın gayret ve kararlılığındayız.” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra Samsat Belediyesini ziyaret eden Ak Parti Milletvekilleri ve beraberindekiler Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile bir süre görüşerek, ilçenin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

 

Başkan Fırat, Ak partili milletvekillerin Samsat ilçesine yapmış oldukları ziyaretten dolayı mutlu oldukları belirterek, kendilerine teşekkür etti.

 

Son olarak Sahabe Safvan b. Muattal kabrini ziyaret eden Ak Parti heyeti, burada dua ettikten sonra ziyaretlerini sürdürmek üzere Kahta ilçesine hareket ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 18 Temmuz 2013 12:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri